Pí-Víz

 

EGY KORTY CSODA A Pí-VÍZ!

(120 év egészségben)

Dr. Makino a Japán Institut of Bio-Energy professzora és Dr. Fülöp László agrárkutató, személyes tudományos kapcsolata folytán kerülhetett az életvízgyártó készülék hazánkba.

A Japán kutatók Szentgyörgyi Albert elméleti eredményeinek továbbfejlesztésével jutott el az életvíz elõállításához.
Ha közönséges csapvizet a periódusos rendszer elemeit jelentõ kerámiákon folyatják keresztül, csodálatos hatású vízhez jutnak, amit pi-víznek, mindennapi szóhasználatban életvíznek neveztek el.

Emberi vonatkozásban, bár a pi-víz nem gyógyszer, azonban optimális egészségmegõrzõ állapot kialakítására képes, mégpedig:

 

  • Csökkenti a stressz-érzékenységet.
  • A sportolók fizikai, pszichikai és stressztûrõ képessége fokozódik.
  • Az életvíz bizonyos idegrendszeri betegségeket látványosan helyreállít.
  • A kutatók állítása szerint, akik gyermekkortól kezdve fogyasztják, igen aktív, hosszú és egészséges életre számíthatnak, kb. 120 évre.
  • Készülnek kozmetikumok a bõr tökéletes regenerálásáára, a ráncok megszüntetésére a pi-vízzel, sõt olyan is, amelynek nyomán a sebek hegmentesen meggyógyulnak.
  • Az életvizet rendszeresen fogyasztók nem kapják meg az influenzát, és ellenállóak lesznek a fertõzõ betegségekkel szemben.
  • Az életvízzel sikeres kísérle
  • teket folytatnak a rákos megbetegedéssel szemben (Japánban -USA-ban).

    Az állatvilágban hasonló jó hatást értek el sertéseknél. A sertések stresszérzékenysége csökken, 25%-kal kevesebb takarmányt igényelnek a felneveléshez. A betegséggekkel szemben ellenállóak lesznek. Az alom és a mélyalom is ammónia szagmentessé válik.

  • Az egérszövetek pi-vízzel telt lezárt üvegben hat hónapig frissen tarthatók. A kutatók ebben az öregedés elleni hatás bizonyítékát látják!
  • A pi-vízzel akváriumban a halak 28 napig megélnek levegõztetés nélkül.
  • Az életvízben a tengeri és az édesvizi halak együtt tarthatók.
  • Az intenzív tojást termelõ tyúkok a szokásos 408 nap helyett 950 napig megtartják intenzív tojástermelõ képességüket.
  • A növények 30%-kal több termést hoznak, s a termés több mint 40%-kal elsõ osztályú lesz.
  • A növények szárazságtûrõ képessége megnõ.
  • A növények ellenállóak lesznek vírusokkal, baktériumokkal és gombákkal szemben, azaz vegyszermentes termelés érhetõ el. A bio-termelés fontosságát nem elég hangsúlyozni, ugyanis a közöspiaci országokban a bio-termékek korlátozás nélkül exportálhatók.
  • A kukorica a két-három csõ helyett öt-hét csövet is kinevel.
  • A vágott virágok 5-10 nappal tovább frissek maradnak.
  • Az elsavanyodott talajok savassága megszüntethetõ életvizes öntözéssel és három-négy év alatt a termõképességük helyreáll.

    Mivel magyarázható az életvíz hatása?

    Az ma már lassan közismertté válik, hogy annak a biológiai objektumnak, amelyiknek az aurája fénylõ, feltöltött állapotú az önreprodukáló hibajavító képessége sokszorosa a sérült aurájú élõ szervezetnek.

    A szervezetben a mérhetõ kémiai és fizikai folyamatokon kívül bioenergetikai folyamatok is zajlanak. Az életvíz többletenergiával látja el a szervezeten belül létezõ töltõ energiarendszert, amely minden sejtet energiával lát el, így a szervezet eneriaszintje optimális lesz.

    Japánban 44 év óta folynak az életvízzel kapcsolatos kísérletek és miután hatásai kétséget kizáróan bebizonyosodtak, elterjedt a használata. Amerikában, Kanadában, Koreában, Kínában és Tajvanban már egy éve bevezették és farmergazdaságokban és humán célú kipróbálása is folyik, Japánban 42 rákos betegbõl álló tesztcsoportnál 40-nél sikerült életvízzel gyógyulást elérni. Kaliforniában hasonló kísérleteket végeznek.

    Magyarországon egy éves utánvizsgálatokat végeztek a kaposvári agrárfõiskolán. Dr. Stefler József és felesége munkacsoportja 10 kukorica fajtán igazolta az elõzetes japán eredményeket.

    A siófoki bányász labdarúgócsapat a féléves kúra alatt a középmezõnybõl a második helyre jutott. Mérkõzés végére nem készültek el erejükkel, 24 gólból 16-ot második félidõben rúgta, kiállítás, sárga és piros lap nem fordult elõ. A szerzõdés lejárta óta nem fogyasztják az életvizet, a csapat visszaesett a középmezõnybe.

    A PI víz hatása az élõ szervezetre

    A PI víz állandó fogyasztása egészségesnek és betegnek egyaránt számos elõnnyel jár, alkalmas az élõ szervezetek bioenergiával való folyamatos feltöltésére.
  • Szabályozza az életfolyamatokat, és hatékonyabb mûködést biztosító többletenergiát közvetít
  • Segíti a szervezet méregtelenítését
  • Erõsíti az immunrendszert, növeli az ellenálló képességet a betegségekkel szemben
  • Gátolja a kórokozók terjedését a szervezetben
  • Fokozza a regenerálódást, a sérült sejtek, szövetek helyreállítását
  • Javítja az alkalmazkodó képességet
  • Növeli a teherbíró képességet
  • Szaporasági indexet növeli
  • A táppénzes órák száma, folyamatos visszajelzésekkel kontrollálva csökken (20%)


  • A Japán tudomány fantasztikus terméke a pi-víz. Európában elõször Magyarországra került, szinte egyidõben az USA-val, Kanadával.
    Az egészségi állapotunk helyreállítására, az optimális egészségi állapot fenntartásához rendszeresen kell fogyasztani.
    Az életvíz három napig tartja 100%-os energetikai hatását, következõ 3 napig fokozatosan csökken 70%-ig és folyamatosan tartja hatását (1 hónapos víz sem romlott még).

    Az életvíz hatása megmarad a fõzés során. Mellékhatás nincs.