Pí-Víz
EGY KORTY CSODA A Pí-VÍZ!
(120 év egészségben)
Dr. Makino a Japán Institut of Bio-Energy professzora és Dr. Fülöp László agrárkutató, személyes tudományos kapcsolata folytán kerülhetett az életvízgyártó készülék hazánkba.
A Japán kutatók Szentgyörgyi Albert elméleti eredményeinek továbbfejlesztésével jutott el az életvíz elõállításához.
Ha közönséges csapvizet a periódusos rendszer elemeit jelentõ kerámiákon folyatják keresztül, csodálatos hatású vízhez jutnak, amit pi-víznek, mindennapi szóhasználatban életvíznek neveztek el.
Emberi vonatkozásban, bár a pi-víz nem gyógyszer, azonban optimális egészségmegõrzõ állapot kialakítására képes, mégpedig:
Az állatvilágban hasonló jó hatást értek el sertéseknél. A sertések stresszérzékenysége csökken, 25%-kal kevesebb takarmányt igényelnek a felneveléshez. A betegséggekkel szemben ellenállóak lesznek. Az alom és a mélyalom is ammónia szagmentessé válik. A Japán tudomány fantasztikus terméke a pi-víz. Európában elõször Magyarországra került, szinte egyidõben az USA-val, Kanadával. Az egészségi állapotunk helyreállítására, az optimális egészségi állapot fenntartásához rendszeresen kell fogyasztani. Az életvíz három napig tartja 100%-os energetikai hatását, következõ 3 napig fokozatosan csökken 70%-ig és folyamatosan tartja hatását (1 hónapos víz sem romlott még). Az életvíz hatása megmarad a fõzés során. Mellékhatás nincs. |